TERKINI

10 Cara untuk mencari pembaca blog.

Darulamanku Live | 7:23 PM | 0 Komen Penyokong


Bagaimana saya menemui pembaca blog saya? 
Ini adalah soalan yang sangat umum di kalangan penulis blog. Berikut adalah 10 cara dari mana anda boleh mendapatkan idea mencari perhatian dari pembaca .


Adakah membaca: Meningkatkan Pembaca Blog Anda?
Sabar ...

Saya rasa anda tidak mahu mendengarnya tetapi ia adalah hakikat bahawa ia memerlukan masa untuk membina pembaca. Melainkan anda sangat bertuah atau anda mempunyai sebarang idea yang hebat , anda mesti mempunyai kesabaran.

Ingat, Sabar adalah kunci kejayaan .

Kandungan unik ...
Adakah anda membaca: Adakah anda membaca semua kandungan?Melainkan anda mempunyai kandungan yang baik dan unik , adalah sukar untuk membina pembaca. Ia mesti baru, menarik, yang ditulis dengan baik, berguna dan sesuatu yang pembaca mahu membaca.

Penggunaan perkataan seperti ...
 Secara bertulis, kata-kata anda boleh menggunakan sama nilainya dengan idea-idea yang sangat anda melihat kepada yang dikemukakan. Oleh itu, memilih gabungan kata-kata boleh melakukan banyak untuk membantu anda menyiapkan sekeping yang ditulis dengan baik. Berikut adalah beberapa idea ...

  • Elakkan Bahasa Am.
  • Penggunaan perkataan yang ketara.
  • Tulis dengan gaya perbualan.
  • Jadi jelas pada draf pertama.

Tulis di Blog lain ...
Anda boleh post terbaik anda ditulis artikel mengenai satu lagi blog yang terkenal .Anda boleh menjemput pembaca anda ke pautan blog anda. Pastikan artikel anda mampu menarik orang lain dan membawa mereka ke blog anda.

Mengambil bahagian dalam forum web lain ...
Anda harus mengambil bahagian dalam forum web lain kerana anda akan mendapat tahu tentang kepentingan pembaca dan dengan itu anda akan dapat cara untuk mendapatkan perhatian pembaca.

Tambah tandatangan untuk e-mel keluar anda ...
Ini adalah lama tetapi satu teknik yang baik. Ramai blogger melakukan ini. Hanya tambah nama domain untuk e-mel keluar anda. Kebanyakan program e-mel akan membolehkan anda untuk melakukan ini secara automatik melalui pilihan tandatangan.

Berinteraksi dengan pembaca ...
Apabila pembaca sampai kepada anda dengan komen, berinteraksi dengan mereka.Sebagai permulaan ia akhlak yang baik dan keduanya ia adalah cara yang baik untuk meningkatkan peluang bahawa mereka akan kembali semula. Jadikan ia pengalaman terbaik sehingga anda boleh untuk mereka dan anda akan mendapati bahawa mereka sedang berkata tentang blog anda.

Kemaskini harian ...
Update harian Meningkatkan Pembaca


Jangan Baca: Mengapa Blog anda tidak Jadi Popular?

Blog anda  perlulah dikemas kini dengan pengisian yang baru setiap hari. Ia akan meninggalkan kesan yang baik kepada pembaca .

Enjin carian ...
Enjin carian membantu Meningkatkan Pembaca

Semakin lama anda aktif dan lebih banyak anda pos, lebih tinggi adalah peluang untuk enjin carian seperti Google atau Yahoo merujuk pelawat ke laman web anda.Terdapat banyak teori tentang bagaimana untuk meningkatkan ranking anda di search engine terapung di web tetapi tempat yang jelas bermula adalah untuk mengemukakan anda blog domain 's kepada mereka supaya mereka akan mula penyenaraian anda.Rangkaian Sosial Laman ...
Laman Rangkaian Sosial membantu Meningkatkan Pembaca


Jangan Baca: Mengapa? Apa? Bagaimana? "Kira-kira" Twitter.
Anda boleh mengiklankan domain anda pada rangkaian sosial laman web seperti Facebook , Orkut, MySpace, Twitter, dll Anda boleh juga membuat kumpulan anda, masyarakat untuk Blog anda

Komen anda sentiasa dihargai!

Category:

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 Komen Penyokong