Support

Aduhai Nuffnang!!! Kenapa kena Daftar blog semula....

Darulamanku Live | 9:44 PM | 7 Komen Penyokong

Assalamualaikum dan selamat menyambut ramadhan kepada semua blogger,


Kenapa aku kena daftar balik blog aku... Tension pn ada... dalam lama aku dengan Nuffnang niii tiba-tiba kena daftar balik aduhaiiii... nanti tak bestlah... tarikh daftar dah bertukar....waaaaa.. baru 2 minggu tak update dah kena terminate....tak tau la kalau sebulan mcm mana...



Kita sama-samalah fikir... penah sekali status  Glitterati  aku kena tarik... jadik ahli biasa... itu aku dah lama masuk nuffnang ni dah kena.... sebab aku terlupa letak iklan jeee.... aduhaiiii.....tak apa lah apa-apa pn aku dah dapat income dengan nuffnang pun dah kira syukurlah... tapi aku tak puas atilah date daftar aku dah bertukar....tak bestlah....


oklah kawan-kawan ada apa-apa masalah boleh la kongsi bersama.... 
SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN & SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI

Category:

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

7 Komen Penyokong

  1. blog aku pun ==" aku update tiap hr~~~ br td, tiba2 xda blog yg di-manage... aduhhhhhhh..... apa nk buat? apa dh berlaku ni???

  2. itu lah yang terjadi la nii...
    hairan pn ada... jap tadi page nuffnang undermantaince plak...

  3. cik fadh says:

    cik fadh pown kene . so ape nk buat ? daftar balik la ea ?

  4. daftar balik date dah tukar laa... kira jadik ahli baru la balik...hahah

  5. ha ah~~ tgh maintenance la tu... skang nie pon~ T_T

  6. ada pape jadi dekat nuffnang ke?

  7. msalah skrg ni bro subree hussin, blog yang didaftar dari dulu dah terminate,,, skrang kena daftar balik.. tu maslah yg kena la nii...