Support

.::Jejak 500 Followers Sekarang::.

Darulamanku Live | 2:48 AM | 6 Komen Penyokong




500 bloggers?! Wow, banyak jgak nii, hehe. Segmen aku  ni khas untuk aku tambah koleksi bloglist yang sedia ada dalam blog aku ni dan untuk aku blogwalking dan semestinya aku backlink dari Blog Darulamanku ni. Aku target 500 Followers sebab lagi bnyak Followers join, lagi banyaklah blog aku nak usha2 entri terbaru depa. Semua rakan blogger dijemput join!!! Kalau dah Join anda boleh guna banner ni untuk promote ok...

Syarat-Syarat Join..

1. Cipta satu entri bertajuk "Jejak 500 Followers", beserta dengan Banner ni atas dan backlink ke entri ni.

2. Publish dan hantar link anda, dah settle.
3. Tinggalkan link di komen untuk dibloglistkan.
4. Nak Join Sila .::Klik Sini::.


Terima Kasih.

Power by Darulamanku


Category: ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

6 Komen Penyokong

  1. saya join jugak :- http://blogzakirasli.blogspot.com/2013/07/jejak-500-followers.html

    :)

  2. @zakirasli ..
    terima kasih kerana join.. ajak rakan2 blogger yg lain turut serta

  3. dah buat entri:
    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/jejak-500-followers.html

  4. http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/jejak-500-followers.html