Support

.::Masih Adakah Lagi Telefon Awam::.

Darulamanku Live | 8:57 AM | 2 Komen Penyokong

Salam semua..

Hari semakin hari waktu dan teknologi berubah.. 10 tahun dulu nak tepon sedara mara, marka(Awekz) ka kena keluaq p kat pondok telepon haa bergayut la berjam-jam, ada yg cross line berakaq la nak tunggu haahaa... la ni dah canggih smua pakat ada tepon sorang satu, ada warna ka tak dak warna ka janji ada blh wat call sapa2 bila kecemasan...  Hari ni aku nak share la skit gmbaq2 kenangan public phone ni.. tah masih ada atau pun tak dak lagi la ni... kat KEDAH masih ada lagi tapi susah jugak la nak dapat yang betui2 elok dan boleh diguna.... ok kawan2 jom tengok yaa... layann...









Ni lah telepon yang sempat aku kongsi ngan kawan2 semua.. kalau nak ikut perkembangan... tak dan oiii.... esok beli yg baru.. 2 3 hari kluaq yg baru plak.. ya adoi... parah duit cm ni.. ok kawan2... 
selamat berkongsi...




Category:

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

2 Komen Penyokong

  1. singgah kembali. follower ke-69.

    yang telefon awam kaler oren tu jer yang tak pernah tengok depan mata... maklum la masa tu 'kita' kecik lagi, kampung 'kita' takde line telefon masa tu... hehehe


    sajanakcerita.blogspot.com

  2. @Redzuan Ali Mohammed tipon kaler oren tu kalau dulu slalu ada kat kedai kopi cina... depa ja yg ada letak tipon tu...