Support

.::AL-Kisah Di Hari Raya AidilFitri 2013::.

Darulamanku Live | 9:12 AM | 0 Komen Penyokong


Salam semua... 
Diam tak diam dah 5 hari dah kita dalam bulan syawal..
hari ni baru nak buleh update status blog ni...
haa ni saya nak kongsi la ngan kengkawan suasana sebelum sambut hari raya aidilfitri pada tahun ni...
meriah sangat kalau dipandang... ok saya pun tak mau sembang panjang.. jom kita tengok sama2 yaa...



Suasana Malam Raya Di Pekan Rabu Alor Setar 1

Suasana Malam Raya Di Pekan Rabu Alor Setar 2


Sup Gear Box di Hari Raya Pertama

Sup Gear Box di Hari Raya Pertama
Lemang Menu kedua
tu dia ni lah yang berlaku di alor setar masa malam raya.. yg menu makan tu santapan di pagi hari raya ibunda yang siapkan... pagi-pagi dah kena sup gear box... ok kawan2 ni ja dulu yaa.. nanti saya share lagi dalam segmen raya-raya kat pulau langkawi pulak... okk....



Category: ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 Komen Penyokong